Tours Search

Ruta amb menorquina a Roses durant mig dia! Siguis més de matins o de tardes, la nostra ruta de mig dia en menorquina s’adapta al teu gust. Un viatge en menorquina cap al paratge natural del Cap de Creus acompanyat d’un esmorzar o piscolabis!

59€ / per person
4 hores

Ruta amb menorquina pel Cap de Creus! Una excursió de 10h a 18h per les aigües cristalines que envolten el Cap de Creus i el Golf de roses, tindràs 8h per gaudir, entretenir-te i descobrir el Mediterrani de l’Alt Empordà. Esmorzar/piscolabis inclòs!

89€ / per person
8 hores

Lloga la nostra menorquina a Roses amb capità i gaudeix d’una bona vetllada romàntica! La nostra sortida de la Posta de Sol volem que sigui màgica per a tu i per a qui t’acompanyi, per això us donarem la benvinguda a la menorquina amb una...

39€ / per person
2 hores
Preu de grup

Lloga la nostra menorquina a Roses amb capità durant mig dia i navega pel paratge Natural del Cap de Creus i el Golf de Roses amb una colla d’amics, amb la vostra intimitat, música, i un capità a bord que seguirà el vostre tarannà!

450€ / per person
4 hores
Preu de grup

Lloga la nostra menorquina per gaudir de tot un dia fondejant per les aigües cristalines de l’Alt Empordà i contemplant els racons més salvatges d’aquest indret. Una forma de passar un dia d’estiu marítimament entre amics, família i un capità local a bord!

675€ / per person
8 hores